Portfolio Masonry

Proiectele noastre

Ramnicu Valcea

Descrierea lucrarii: Balustrada , pereti cortina pentru casa scarilor imobil 3 et
Specificatii: Executat din cablu de inox 10mm cu terminale presate, 3 fire pe treapta, conectori inox la treapta si profil metalic pe tavan vopsit in camp electrostatic

Ramatuelle Events Ploiesti

Descrierea lucrarii:Gard delimitare stalpi metalici si cabluri de inox Specificatii: Executat din cablu de inox 4 mm cu terminale presate

Medias

Descrierea lucrarii: Perete cortina imobil 2 etaje
Specificatii: Executat din cablu de inox 6mm cu terminale presate, rama metalica vospita in camp electrostatic

Satu Mare

Descrierea lucrarii: Balustrada , pereti cortina pentru casa scarilor imobil un etaj
Specificatii: Executat din cablu de inox 8mm cu terminale presate, 2 fire pe treapta, conectori inox la treapta si prindere individuala in tavan

Bucuresti

Descrierea lucrarii: Balustrada , pereti cortina pentru casa scarilor imobil un etaj
Specificatii: Executat din cablu de inox 8mm cu terminale presate, 2 fire pe treapta, conectori inox la treapta rama metalica vospita in camp electrostatic conceputa special pentru tavan inclinat

Suceava

Descrierea lucrării: Balustrada tip perete cortină din cablu de inox cu diametru de 6 mm, prevăzută cu prindere pe 3 fire pe fiecare scară și ancorată în structura metalică a tavanului. Sistemul este dotat cu o modalitate de tensionare la partea de jos a fiecărui fir pentru a asigura o fixare solidă și sigură.

Specificații: Balustrada este fabricată cu atenție din cablu de inox de 6 mm, garantând rezistență și durabilitate. Cu trei fire de cablu pe fiecare treaptă, această balustradă oferă stabilitate optimă. Fixarea în structura metalică a tavanului asigură o ancorare solidă. Pentru a menține tensiunea corectă a cablurilor, sistemul dispune de o modalitate de tensionare la baza fiecărui fir. Acest sistem este proiectat pentru a se monta pe scări casetate cu lemn, aducând un aspect rafinat și siguranță în proiect.

Câmpulung Muscel

Descrierea lucrarii:
lbalustradă din inox pentru casa scărilor unui imobil
Specificatii: lucrare din cablu inox 6mm, 3 fire pe scara, prindere în tavan cu structura metalica, modalitate de tensionare sus-jos.

Craiova

Descrierea lucrării: Balustrada tip parapet, realizată dintr-o solidă structură metalică, cu cabluri din inox aranjate într-un model zig-zag, aducând un element de design inovator și siguranță.
Specificații: Această balustradă se remarcă prin designul său unic, folosind cabluri din inox cu un diametru de 6 mm așezate într-un model zig-zag, asigurând o estetică modernă și siguranță sporită. Mana curentă este confecționată din lemn masiv, oferind un aspect plăcut la atingere și un suport stabil pentru utilizatori. Structura balustradei este concepută ca un dulap cu polite metalice, oferind spațiu de depozitare util și elegant. De asemenea, cablurile sunt montate pe partea interioară a scărilor, oferind un plus de siguranță și un aspect curat și ordonat.Am obținut un echilibru perfect între stil, funcționalitate și siguranță, respectând conceptul unic propus de client.

Contact

schimbam viitorul
el-car Architecture

Solutii complete pentru realizarea structurilor din cablu de inox cu terminale presate utilizate pentru realizarea gradinilor pe verticala, balustradelor si structurilor complexe.

BISTRIȚA D.N. 17 nr. 256
Comenzi: +40-735-517-603
Tel: +40-263-239-004
Email: office@elcar.ro
CLUJ-NAPOCA Str Septimiu Muresan nr 15
Mobil: +40-745-888-037
PLOIEȘTI Com. Blejoi, Str. Inului, 42F
Mobil: +40-786-186-498
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00
X